donderdag 15 januari 2015

Essy terug naar school!

Het was weer tijd om wat nieuws te leren op het gebied van taarten. Ik had het geluk dat ik terecht kon bij Wendy Schlagwein van 4 the love of cake (www.4theloveofcake.nl). Ik bewonder het werk van Wendy al tijden maar heb nooit het geluk gehad om een workshop bij haar te mogen volgen. Nu had ik geluk en kon ineens 3x hele mooie projecten bij haar komen leren.

In november mocht als eerste dit geweldige rendier (Rudolph) bij haar komen maken vergis je niet het gaat nog steeds om taart. 


Ik vond het een geweldige ervaring en kon niet wacht om het geleerde thuis nog eens na te maken! Dus tada daar het zusje van Rudolph met rode neus en kerst ballen!Links Rudolph en rechts zijn zus met rode neus!
Deze rendieren hebben een gezicht van taart en hier kunnen met gemak 10 personen van eten.


In januari mocht ik terug komen voor de workshop draakje. Het draakje staat op zijn staart met zijn voeten zwevend in de lucht.

 
Ik heb gekozen voor een mannelijke draak met een ijsje!
Deze draak heeft een buik van taart en is geschikt voor 10 tot 15 personen.


En later in de maand januari mocht ik terug komen voor het carrousel paard! Onze dochter gek van paarden heeft gekozen voor dit wilde paard (indianen paard)


Dit paard heeft een lichaam van taart waar je met 20 personen van kunt eten! En ook hier balanceert het paard de poten staan niet op het onderbord. Als dit geen pronkstuk is op een feest dan weet ik het ook niet meer! Wil jij z'n bijzondere taart op je feest laat het me weten!!
0 reacties:

Een reactie posten