zaterdag 1 september 2012

ik Smurf een taart

Het verzoek kwam binnen om een smurfen taart te maken voor een jongetje wat zijn 1ste verjaardag viert. De mama van het jongetje stuurden een foto mee van een smurfen taart zo moest ie worden nou ja hij moest er op lijken. Ik heb de taart zoveel mogelijk gehouden zoals de moeder gevraagd maar niet in zijn geheel gekopieerd maar ook mijn eigen ideeën toegevoegd.


Voor deze taart had ik een paddenstoel nodig die heb ik gemaakt van crispie rice treats deze bekleed met fondant en later bewerkt met de airbrush.


Het erken met de airbrush is nog erg nieuw voor me maar ben erg enthausaist over het eind resultaat.


Daarna was de taart aan de beurt. De taarten bekleed met groen fondant en gestart met de versiering.Op de vlaggetjes staat de tekst Hoera Arin 1 jaar dit loopt ronde de gehele 1ste laag.
Tussen de 2 taarten in heb ik wat gras sprieten aan gebracht net als bij het origineel met hier een daar een paddenstoel.


 De onderste taart heeft allemaal paddenstoelen rondom en heb daar een hertje tussen geplaatst.


Als laatste de smurf boven op de taart die lekker ligt te luieren in het gras.


Ik probeer zo min mogelijk taarten te kopiëren maar soms ontkom je er niet aan. Ik probeer aan alle taarten toch een eigen twist te geven. Ik denk dat dit gelukt is bij deze taart. De taart werd door de oom van de jarige gehaald en deze was erg enthaussaist. 


Een fijne verjaardag Arin!

0 reacties:

Een reactie posten