donderdag 4 november 2010

Kerst wedstrijd taart Mjamtaart 2010

Ik heb de stoute schoenen aan gedaan en me op gegeven voor een taarten wedstrijd uit geschreven door Mjamtaart! Het thema is kerst! Aangezien ik redelijk kerst gestoord ben gaat dat vast wel lukken
Dit is het eind resultaat, maar ben begonnen met een blank stuk piepschuim want een van de regels is dat de taart bekleed moet worden met eetbare materialen maar de vulling mag niet eetbaar zijn.
Daarna stap voor stap het dorpsplein gaan opbouwen

hoe verder ik kom hoe meer ideeën er in me opkomen de details maken het af maar gelijk ook wel erg lastig

Na een dag of 10 is hij dan eindelijk af nog even alle kanten op de foto en dan op weg naar de brabanthallen voor de wedstrijd
rechterzijde van de taart

achterzijde van de taart
linkerzijde van de taart
en van boven af!

Na al dit werk de taart voorzichtig in een doos geplaatst en in de auto gezet! Samen met mijn zus en moeder naar de brabanthallen gereden waar de crea beurs was en waar de taarten wedstrijd een onderdeel van de beurs was.

Dood nerveus en natuurlijk file!!!! Why??? we gingen braaf na de file tijd rijden maar ja, we moesten er om 11 uur zijn we waren om 11:05 ter plaatsten en we waren niet de enige die door file waren op gehouden.

De taart uit de doos (gelukkig helemaal heel over gekomen) en aan de de organisatie overhandigd. Zij hebben de taart op de tafel geplaatst naast alle andere deelnemers
pffff gered.........

helaas zijn de foto's niet zo heel duidelijk maar hier staat de taart op z'n plek  op de wedstrijd tafel


nog een hoop plekjes vrij!!! Ik ben niet de enige met een file probleem!

Na het plaatsen van de taart heerlijk over de beurs gelopen en genoten van wat we zagen. Uiteraard erg nieuwsgierig wat de jury van mijn taart vind mijn lieve zus en ma hebben staan spioneren tijdens de beoordeling....... whahaha ik kon het niet opbrengen in de beurt te blijven!!!!

De uitslag is binnen YEAHHHHHHHH 3de prijs ik ben in de wolken voor het eerst aan een wedstrijd mee doen en gelijk 3de worden en dat alles met een hobby die ik eigenlijk maar net een half jaar uitvoer. Ik ben gelukkig!!!!

0 reacties:

Een reactie posten